Kanedobbel i Tottenhamseier
Men Viaplay-kommentator Andreas Toft forstår seg ikke på hvittrøyene.
04.01.23 22:50 04.01.23 22:52

CRYSTAL PALACE – TOTTENHAM 0-4:

– Hvordan er det mulig å ha en så total forvandling igjen fra første til andre omgang? Plutselig så sitter alt for Tottenham.

Det utbrøt Toft da Kane satte inn sitt andre mål på få minutter i starten av den andre omgangen.

– De så fullstendig døde ut i den første omgangen. I den andre omgangen så sto de opp, konkluderte hans kollega Nils Johan Semb rett etter kampslutt.

For der hvittrøyene skapte niks, null og nada før pause våknet de fryktelig til etter pausepraten.

Akkurat som de har gjort hele sesongen.

Kane-dobbel

Harry Kane stanget inn 1-0 allerede tre minutter ut i omgangen, før han doblet fem minutter senere.

Derfra og ut var det aldri noen tvil om hvor poengene kom til å havne onsdag kveld.

Heung Min Son var alene gjennom etter 66 minutter, men sør-koreaneren avsluttet rett på keeper. Minuttet etter satt ballen likevel i mål da nettopp Son fant Matt Doherty som noterte seg for sesongens første Premier League-mål.

Og i det 73. minutt løsnet det også endelig for Son, som har slitt med å score denne sesongen. 30-åringen la på til 4-0 via en Crystal Palace-fot.

Heng på topplagene

Med tre poeng klatret Tottenham opp i ryggen på Manchester United, og er fremdeles i aller høyeste grad inne i kampen om å havne topp fire i Premier League.

Crystal Palace blir stående på 22 poeng og er plassert trygt, midt på tabellen.